söndag 3 juni 2012

God söndags morgon.....!!!

Vaknade till ett fantastiskt väder...sol..men såklart blåsigt...men opps...så försvann solen..och nu är det mulet.
Jag VILL ha sol och varmt NUUU!!

Det är sommar...jag vill kunna sitta på min balkong..och sola...jag vill kunna ta med frukosten..och åka ut till havet..sitta där på en klippa.. och titta ut över ett vindstilla hav..och att solens strålar värmer mej...jag vill kunna packa korgen..och sitta ute och ha picknick...jag vill kunna springa i kortbyxor och linne...jag vill kunna sitta på en uteservering..kunna ta en fika..eller ett glas rött...jag vill att kvällarna skall vara varma och sköna....
Ja mina vänner detta är något av det...jag VILL!!!

Men nu bor jag i Sverige...och skall jag göra allt JAG vill...så får jag nog emigrera!!!

Idag önskar jag älskade Josefine Lycka Till....!! Jag håller tummarna.. och tror och hoppas..att du klarar tentan i juridik...galant!!!

Började söndagen i lugn och ro..läst GP..avnjutit frukosten..och nu kikar jag lite på Nyhetsmorgon...!

Så vad händer idag..??
Ev skall älskade Yohanna..Lina och jag åka till Snäckan sen..men det beror helt på vädret...sen i em blir det nog en fika med Lisa..
Annars blir det även lite fix här hemma idag...spikade och fixade kablar igår..så det blir det bl a fortsättning av idag....

Jag önskar er alla...en fortsatt härlig söndag..och jag hoppas att solen skiner på er...och att ni kanske kan.. göra någonting..av det.. jag skulle vilja!!!

Dagen idag..är ännu ett oskrivet blad..så ta fram din bok..och fyll dagen.. med det som du är bäst på... !!
Njut med omgivningen..ta en förmiddags fika..en löptur eller en promenad...en god middag..eller varför inte.. Bara var...och Njut av Livet!!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


6 kommentarer:

  1. God morgon, vännen!
    Jag vill också göra alla de där sakerna! Var är vår sol?
    Här är bara regn och blåst och 4-6 grader... :(
    Idag ska här städas och fixas inför tisdagens student!
    Njut dagen!
    Kram / Maria

    SvaraRadera
  2. Önskar dottern lycka till. O ha en underbar söndag kram Beijan

    SvaraRadera
  3. Hej vännen! Här funderade jag på långkalsonger.....! Ft sjuttan vad kallt det är, vad ska det bli av detta väder!? Håller tummarna för dottern! Det klara hon galant! Hoppas du har haft en fin söndag! Kram Iréne

    SvaraRadera
  4. Jaa kallt i luften är det även om solen skiner,vi har haft en sån tur igen denna helg.Inte en regndroppe! Lycka till dotter;) Nu är jag sleten o trött i kväll.Kram på dej gogumman o tack för dina fina tittar hos mej! ♥ Gunilla

    SvaraRadera
  5. Ja vart tog sommaren vägen? här har det ju inte hunnit vara sommar så många dagar än. Iof åker jag till Kroatien på lördag en vecka så att jag kommer att få både sol och värme. Längtar :O) Hoppas dottern klarade tentan. Kram Katarina.

    SvaraRadera
  6. Ja nu ÄR man väl less på detta kalla otrevliga väder!! Precis som du, längtar jag efter att få gå ut o bara njuta av sommaren & ljumma kvällar. Men vi får väl leva på hoppet!!

    Hoppas du får en fin vecka.
    Kram Malin

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika