tisdag 28 januari 2014

Mysdag med äldsta dottern...bl a..!!!

Go kväll på er!!

När jag var uppe på toa inatt...såg jag att det snöade..och när jag sedan gick upp i morse...såg jag att det verkligen SNÖAT!
Tack...nu räcker det med snö!! Önskade ju det hett, för ett tag sedan,och nu niger jag och säger "Tack det räcker"!

I går kväll gjorde jag någonting som jag nästan aldrig har gjort tidigare! Jag stängde av tvn..hade bara lite ljus tända..kokade mej en kopp vatten, tog ett par skorpor..så satte jag mej i soffan, tog fram boken jag läser, och bara njöt!! Var helt tyst i huset, och det var en så där riktigt magisk kväll! Helt ljuvlig!!

Efter frukosten i morse, åkte jag och hämtade Yohanna. jag behövde lite ramar osv, från IKEA så vi började med frukost där.
Frågade om hon verkligen ville, eftersom det är hennes arbetsplats. Hon tyckte att det var helt okej, eftersom hon aldrig går runt i varuhuset, och tittar som man gör när man är ledig!

Vi satt länge i lugn och ro, och pratade. Är sååå mysigt att kunna sitta så, diskutera både det ena och det andra!
Sen gick vi och kikade lite, och jag handlade bl a mina ramar!

Efter IKEA åkte vi till Torp, handlade lite och tog en kopp te på Coop. Hade en så mysig förmiddag och delar av eftermiddagen, så Tack älskade Yohanna, för en mysig dag!

När jag sedan kört hem henne, åkte jag vidare till Karin. Fikade och pratade och pratade. Alltid så mysigt att komma dit och jag känner mej Alltid!! Så välkommen!!

När jag sen kom hem, åt jag lite och fixade här hemma.

Så nu mina vänner skall jag bara slappa resten av kvällen. Jag önskar er alla, en fortsatt skön och mysig kväll!!



Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

4 kommentarer:

  1. Håller med dej tycker också att det räcker med snö nu .Låter som en härlig dag .Ha nu en skön kväll rara du .Kramar Rita

    SvaraRadera
  2. Hej Gulliga!

    Vilken härlig dag! Och vilken skön kväll igår. Jag tycker också det är skönt att släcka ner lite och slå av "mediabruset", tv, telefon och musik. Tror vi alla behöver det. Bara lyssna på tystnaden.... samla tankarna osv.

    Min dag började inte bra idag. Men sedan beslöt jag mej för att inte låta den personen förstöra hela min dag. Då hade hon ju "vunnit".

    Sedan har jag gjort ärenden och hälsat på en stund hos ena dottern och barnbarnen. Vi har byggt lego och hittade på att göra en cirkus med legogubbarna. Gissa om dom kunde göra konster! ;o) Oj, vad vi skrattat! :o) Sedan tog jag vägen förbi nästa dotter och surrade med henne ett tag. Busade och kelade med hennes katter. Och sedan hem igen :o)

    En dålig start på dagen blev i stället till en toppendag! :o)

    Nu väntar en varm dusch för att mjuka upp den onda kroppen. Sen blir det att landa på huvudkudden.

    Önskar dej en god natt och en toppenfin dag i morgon!

    Kram
    Monika


    SvaraRadera
  3. Fina "ordspråk" du visar...Härlig dag o kväll Annika! Jaa Ikea vill jag till emellanåt också men det blir aldrig av...Ja nu är det br med snö men såg fler domherrar nu på morronen så det kan allt vankas mer:)) Kram Annika / Gunilla

    SvaraRadera
  4. Det där med att stänga av tv:n i bland och göra som du gjorde är underbart mysigt! Och att handla utan stress, kunna ta en pause och sitta och prata- det gör upplevelsen så mycket trevligare! Kram fina du.

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika