tisdag 15 juli 2014

Ännu en mysdag...trots vädret...!!!

Go kväll!!

Regn och åter regn...blåst och åter blåst..sådant är vädret här idag! Känns nästan som hösten...
Men skall ju bli bättre, så det ser jag framemot!!

Hämtade Yohanna på förmiddagen, så åkte vi till Vänersborg. Skulle lämna min bil...fick ett papper från Peugeot för ett tag sedan...att det var några fästskruvar som kunde vara fel...så dom skulle bytas.

Under tiden, gick vi och fikade. Det tog knappt en timma. Vi åkte sedan vidare till Överby..där blev det en kopp till...

 Hallonpaj..smakade ganska bra...
Vi gick sedan i lite affärer, är ju Rea överallt men jag hittade ingenting.
Haft det så mysigt, tillsammans med Yohanna!!

När jag precis hade kommit hem...smsade T och undrade om jag ville med till IKEA. Självklart! Så där åt vi middag, och efter det handlade han lite.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och en macka...och jag tror att jag kommer att sitta här...en liten stund till!

Så jag önskar er alla, en fortsatt mysig kväll!!


Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

3 kommentarer:

  1. Hej Annika :) Länge sedan sist. Läser att du har det bra förutom vädret då förstås.Här har det regnat sedan i måndags. Innan dess hade vi nästan två veckor med sol och värme. Snart ska jag åka ner över dina trakter. Först till Rolfstorp mellan Varberg och Ullared och sedan ska vi till Frillessås utanför Kungsbacka. Som de ser ut så ska vi åka in till Göteborg och äta på en tapasresturang. Det ser jag fram emot. Må så gott vännen. Kram Katarina :)

    SvaraRadera
  2. Idag har det varit hyfsat väder, riktigt sommarväder, så där lagom av allting. Jag har faktiskt varit till Göksäter för jag behövde sånt där "fluff" som man ska ha om man ska klä om en möbel. Nu vet jag inte vilket årtionde detta kommer att ske, men det är bra att ha hemma om utifall lusten infinner sig. Fel, lusten har jag, men inspirationen saknas just nu.
    Nu ska vi äta makrill, den högg över kroken idag när P var ute, ska bli gott.
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Hej!jaså ni har haft regn ?! här har det varit fint i dag :) var faktiskt ut en sväng (skulle lämna sjukintyg) kändes lite darrigt..men nu är jag nog på banan igen..hoppas solen kommer till dig nu..ha en fin kväll< kram kram Jessica

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika