måndag 17 augusti 2015

Onödigt jobb...blir så trött..!!

Go kväll!!

Alltså är det sommaren som kommit, sent om sider?? Vilket väder...sol och även om det har blåst så är det ju varmt!

I går var det söndag, och jag började dagen med en löptur! Så ljuvligt...

När jag var klar med allt, åkte jag in till stan, och så var det förmiddagsfika hos Liselott. Lika trevligt och gott som alltid!!

Sen åkte jag till min lägenhet, vattnade blommorna och vädrade...

 Ingången till vardagsrummet....
 Ingången till sovrummet....
 Köket.....


 Badrummet....


När jag sedan kom "hem" grillade Niklas....
 Såå gott!!!

På kvällen gick sedan Josefine och jag en långpromenad. Så skönt och ett underbart väder!!

När jag hade ätit frukost och duschat i morse, åkte jag till IKEA. M-L var där och väntade. Det blev en långfika och sedan gick vi och kikade lite...har ju kommit in lite nyheter vilket alltid är kul!

Två "syltburkar" fick följa med..dom är ju i glas...och dom här var mörka..riktigt snygga!

Köpte med en påse kanelbullar, så fikade vi ute i solen när jag kom tillbaka!

Blev sedan hämtad av T, så åkte vi hem till hans mamma. Blev såklart bjudna på middag vilken vi åt ute! Hon är ju för gullig...till mej hade hon gjort fisk!!

När det var dags för efterrätt, så gick vi ut i trädgården och plockade blåbär!

 Gott....
Vi tog en omväg när vi skulle hem...via Göksäter. Dom har ju byggt ut, så nu är det stort. Men fortf ingenting för mej! Träffade Karina, så vi stod och pratade en stund. Alltid lika trevligt!!

Ja sedan var det då det onödiga jobbet...vet inte ens om jag snart skall skriva om det...men eftersom bloggen är som en dagbok för mej, så är det lika bra att skriva!

Henrik från U-ahem ringde mej i dag, och han bad om ursäkt för detta med städskåpet! Jag fattade ingenting först! Men sedan förstod jag...det var INTE städskåpet som skulle tömmas...utan klädkammaren!!! Vad i he....!!!

Jag sa till honom att det är inte han som gjort ngt fel eller skall be om ursäkt!!

Ringde då upp Daniel, som sedan ringde tillbaka...jo visst var det klädkammaren och inte städskåpet!!
Han bad om ursäkt att det hade blivit fel...vilket jag inte förstod!! Hur kan man ta fel på ett litet städskåp och en stor klädkammare??
Jooo...för att han inte hade varit i min lägenhet..och tittat..på vad som skulle tömmas..innan han ringde mej!! Seriöst...nu är jag så trött..på detta strul!!!
 Gör rätt från början!!!
Jag orkar inte tömma min klädkammare...kroppen säger sitt ibland!!

Så Henrik erbjöd sig direkt att tömma..vilket ju är snällt men känns så där kan jag säga...och sedan erbjöd sig Daniel att hjälpa honom.

Nu hoppas jag!! Att detta är det sista strulet som jag har i min lägenhet..och att allting annat kommer att bli jättebra!!!

Nu skall jag titta lite på tv..så jag önskar er alla, en fortsatt mysig kväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

4 kommentarer:

  1. Så härligt du har det och vilket väder, helt underbart och det är nästan skönt att det blåser, fast kanske onödigt mycket.
    Skrattar åt renoveringen, det är inte mycket dom har koll på grabbarna där! Förstår att du blir trött på't. Sen efter ett tag skrattar man kanske åt det på riktigt. Fast jag får ju säga, jag trodde du bodde lite mer elegant, det ser en aning ruffigt ut.....skojar!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Oj vad händer med din lägenhet Annnika? Är det HELrenovering på G eller? Åh så gott det såg ut maten som mågen grillat.Får bli lax här idag också!Ha det gott i sommaren...;) Kraam Gunilla ♥

    SvaraRadera
  3. Låter som du har det gott i sommarvärmen och myser .Ja det är ju så himla gött att sommaren kom till slut .Ha det bäst .Kram Rita

    SvaraRadera
  4. Så du skall totalrenovera din lägenhet....det har jag nog missat, hihi...
    Det där måste ta tid eller ??...men det är alltid kul när det är klart...allt känns så fräscht då ;)...hoppas solen skiner hos er också....det skall den göra en hel vecka här...sen åker vi till Side och förlänger sommaren...härligt!
    Ha det så gott nu och njut av dom sista sommardagarna ;)
    Kram bia

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika