lördag 28 februari 2015

Dom två, som jag har närmast mitt hjärta......!!!

Som jag Älskar mest i hela världen och som jag skulle kunna ge upp mitt liv för...är dessa två...som jag hade en så mysig fika med igår...

 Tänk att just jag, fått förmånen att vara deras mamma!!!

Annars vad hände i går då?
Jo jag gick upp tidigt och flyttade min bil...varför kanske ni undrar?? Jo, när klockan var 07.00 stod detta ekipage på parkeringen...

 Denna kran, lyfte in baracker på gården....

Sen var jag och klippte mej. När jag satt där, tyckte frissan att mycket av mina blekta slingor hade försvunnit! Så nu skall jag tillbaka på torsdag, och göra om det!

Efter frissan gick jag till Blomsterkroken, där Malin och hennes dotter Julia mötte upp. Var så längesedan vi sågs, och det var som alltid lika trevligt!
Malin är min förra hyresvärds dotter, och jag träffade henne när hon jobbade i Blomsteraffären där jag tidigare bodde.

Efter fikat, gick jag hem och fixade middag. Hämtade sedan upp Josefine, så åkte vi till Torp och där mötte Yohanna upp. Var just detta jag skrev om först i dagens inlägg!
Efter en stund kom även Lina, så även hon tog en kopp med oss! Mysigt!

Hem med det jag handlat, och sedan vidare hem till T.

I morse vaknade jag tidigt. Gick upp för att hämta tidningen. Men tji fick jag! Den kommer för det mesta mellan 02.45-03.00. Men inte idag. Vet inte vad som hänt, men 06.00 kom den ist.

Var så både slö och trött i morse...så det var väldigt svårt att gå upp.
Hur som helst upp och bakade lite...
 
 Sockerkaka.....
och bröd.
 Så gott när det är gjort...och det luktar ju ljuvligt!

Även städat av lite, och även sett 3 milen på skidor! Vilken prestation Kalla gjorde! Helt otroligt!!
Efter det gick jag hem till Liselott.

 Där blev jag bjuden på så god paj och sallad....
 Blev även en liten efterrätt!
Tack snälla för god mat!!

Nu skal jag ta en macka på mitt nybakade bröd..mmmm
Så jag önska er alla, en fortsatt mysig kväll!!
 
 Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika













torsdag 26 februari 2015

Det där med vänskap....!!!

God eftermiddag på er!

Tänk att idag har solen visat sig. Jag känner att man vill ta vara på varje sekund som den lyser! Efter denna höst och även nu i år..mest bara haft grå dagar...så behövs verkligen solen!

Jag brukar ofta skriva om det där med vänskap och att jag är så glad, över alla mina vänner! Dom tillför mitt liv massor!

I går fikade jag med Marianne, och det är som alltid trevligt! Vi har "bara" känt varandra i några år, men känns som evigheter!
Jag träffade henne första gången, när hon var på museet och lyssnade på mej!
Sedan dess har vi umgåtts!

Efter att vi skilts åt, giock jag vidare till Yerba, där Agneta väntade. Jag var där klockan 13, och vi gick därifrån strax efter 16. Då förstår ni...hur mycket vi jämt har att prata om!!

Agneta har jag träffat här på bloggen! Började läsa hennes blogg för ngt år sedan. Tyckte att jag kände igen en del omgivningar som hon visade på sin blogg "Snäckskalsdalen".
Jag skrev lite till henne, och det visade sig..att det var som jag trodde med omgivningarna!

Så kan ni tänka er, på den vägen är det! Att efter att ha mailat lite, så träffades vi..och det är jag så glad för!! Alltid lika trevligt att ses, och vi har massor att diskutera!!!

I dag på förmiddagen kom Susanne hit på en fika!
Alltså jag säger det igen och igen...finns ingen människa som jag skrattar så mycket tillsammans med, som just henne! Samma var det idag...jag skrattade så att mascaran rann ner för mina kinder!! Tänk vad man behöver dessa goa skratt!

Susanne har jag känt i många år...närmare bestämt, tror att det är ca 37 år!!! Vi träffades, eftersom jag jobbade mycket tillsammans med hennes man, och vi har umgåtts under alla år!!

Nu på eftermiddagen kom Lisa hit på kaffe...fikat hade hon med sig!! Alltid lika trevligt!!
Lisa har jag också känt eller iaf vetat vem hon var i många år! Hon var tidigare gift med en arb kamrat, så det var på så sätt jag träffade henne, första gången!

När jag sedan var nyskild träffade jag henne en dag på stan, vi blev stående och prata en lång stund...sedan kom vi på att vi ist skulle gå och ta en kopp kaffe...och på den vägen är det!

Hon är en fantastisk vän...och är nog en av dom som kanske känner mej allra bäst! Vi skrattar också mycket..och kan prata och prata i flera timmar!

Tänk att detta var "bara" fyra av mina goda vänner..och jag är så fantastiskt glad...att jag har många till, som jag verkligen kan kalla mina goda vänner!!

Eller förresten...jag har Bara goda vänner!! Dom andra har jag för längesedan gjort mej av med!!

Nu önskar jag er alla, en fortsatt ljuvlig kväll!!

Var rädda om er och varandra!!! Kram/Annika


tisdag 24 februari 2015

Ny tvättstuga...och Barncancerfonden....!!!

Go kväll, denna blåsiga och regniga kväll!

Hoppas att ni haft en bra dag, och just nu kanske sitter och myser med en kopp kaffe/te, äter en god smörgås eller middag. Kort sagt, bara har det bra!

Kom att tänka på en sak, från det att jag lämnade blod igår.

När man lämnar blod, får man ju alltid en ersättning för det! Man kan välja mellan tex glas, muggar, skålar, filtar, t-shirts osv....
Eller så kan man välja ett presentkort på 50:- vilket gäller i många butiker!

Vad väljer då jag?? Jo som jag skrivit tidigare är mitt val självklart! Jag skänker min ersättning till Barncancerfonden!
När jag gjorde det igår, säger damen i receptionen att det är inte alla landsting som har just detta!

Det trodde jag var givet att alla kunde göra som jag gör. Men icke...hade jag bott i Sthlm så hade jag inte kunnat göra det. Så jag är glad att jag bor i Västra Götaland!

Idag startade jag morgonen med att tvätta. Sedan slappade jag bara hela förmiddagen. T kom hit en sväng innan jobbet på en fika, och senare på eftermiddagen kom Liselott.

I dag har det varit genomgång av den nya tvättstugan, vilken tas i bruk i morgon!
Jag fick en "tagg" och så var det (efter genomgång) bara att boka in sig på tvättid!
Det var så fräscht och fina maskiner och tumlare! Fördelen med det nya är också, att när jag har tvättid så kan ingen annan komma in i tvättstugan! Så nu är det slut med hänglås osv...

Skall testa tvättstugan på måndag morgon klockan 06.00....och kommer jag 06.02...så kommer jag inte in ..det gäller verkligen att hänga på låset...fniss

Nej nu mina vänner, skall jag titta på tv...innan det är dags för sängen. ( ja inte nu, utan om några timmar)
Så jag önskar er alla, en fortsatt mysig kväll!!

"Njut av kvällen...och Glöm aldrig bort, att hur jobbigt saker och ting än kan vara, så löser det sig alltid, på ett eller annat sätt till det bästa"

Var rädda om er och varandra!!! Kram/Annika

måndag 23 februari 2015

Att lämna blod.....!!

God kväll på er!

Ja idag skulle det bli ett väldigt oväder och dessutom kuling! Blåst nja inte speciellt! Snöat..?? Nej, men däremot var det snöblandat regn!
Var ju så blött så det blev inte ens vitt på marken!

Här utanför på gården börjar det nu bli lite rörigt! Skall ju som sagt stamrenoveras...så nu står det baracker på taket till garagen!
Träden på gården är borta, liksom lekplatsen. Detta är ju förstås bara början! Men vad gör det...är en begränsad tid och tänk så bra det kommer att bli...förutom hyran då så klart!

I morse åt jag frukost tidigt, och eftersom klockan var bara 06, så passade jag på att njuta av kaffet, lääänge!

Sen var det dags för..

 Tänk, det har redan gått 4 månader sedan sist! Så skönt mitt blodvärde hade gått upp, och blodtrycket är fortfarande lågt! Vilket jag är så glad och tacksam för.
Hade en ny kvinna idag som satte nålen. Första gången som det gjort ont. Sen var inte flödet som det skulle, vilket antagligen berodde på att nålen satt för långt in. Så efter div justerande av nålen..blev flödet nästan för mycket. Ja ja...blodet fick dom iaf!!
 Sen är det ju viktigt att man sitter en stund efteråt. Tar en fika i lugn och ro...och så skall man dricka juice. Vilket jag inte gillar! Äppeljuice är okej, så det blev det....men var även tvungen att dricka lite apelsinjuice, eftersom järnet tas upp maximalt då!

Här hemma blir det ingen juice, men tar en brustabl med c-vitamin tillsammans med järntabletten!

Har sedan fikat med M-L på EH el fikat och fikat...jag drack en festis...fniss. Kände mej som ett barn!

Hem och åt middag, och efter det hämtade jag Josefine, så åkte vi till Torp. Fikade på EH, eller det blev en festis även där!  Lika mysigt att fika, som vanligt! Handlade sedan lite mat innan det var dags att åka hem!

Nu mina vänner skall jag ta det lugnt titta lite på tv och bara slappa! Så jag önskar er alla, en fortsatt mysig kväll!!

 Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


söndag 22 februari 2015

Sol......!!!!

Ja ni läste rätt! Efter en morgon med regn. Så har solen strålat hela dagen och tänk att den gör det fortfarande!!

God eftermiddag på er!!

Visst är det ljuvligt att dagarna blivit mycket längre! Klockan är just nu 16.40 och solen visar sig fortfarande! Underbart!

Trots väder, har jag inte varit ute på hela dagen, vilket är lite synd! Varför kanske ni undrar!
Jo M-L kom på förmiddagen och gick hem för en liten stund sedan.
Förstår inte, hur man kan ha så mycket att prata om!

Bloggade ju inte igår, så då skall vi se...vad jag gjorde då?

Jo, T och jag var på IKEA, han åt middag och jag fikade. Sen handlade vi lite.
På eftermiddagen var Liselott här på kaffe. Alltid lika trevligt!

Jag kanske tillhör en liten skala som INTE tittar på Melodifestivalen! Men jag tycker att programledarna, dom sista åren och så även i år..är så dåliga!
Sen har jag sååå svårt för Sissela Benn´s karaktär som " Filippa Bark". Säkert många som gillar henne, men jag gör det inte!

Ja mina vänner, detta var min helg i stora drag!

Så jag önskar er alla, en fortsatt mysig kväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

fredag 20 februari 2015

Mätt och belåten....!!!

Hej på er!!

Vädret??? Nej det skriver jag inte om....är likadant som det varit dom sista månaderna!!

Vaknade tidigt som jag alltid gör. Just detta att tassa upp tidigt, fixa lite kaffe, en skål med yoghurt och musli..samt några sötmandlar i. Ställa det på "lilla" brickan...hämta tidningen och sedan gå tillbaka till sängen. Det är just den starten på morgonen som jag älskar!

Efter frukosten, mötte jag upp Yohanna så gick vi till Yerba och fikade. Så mysigt! Men innan dess hade jag hunnit med brunch på IKEA!

Hem en snabbis och blev sedan hämtad av Boel. Så åkte vi till 2 Fröknar...

 Så jag kan säga...att jag är så mätt!!
Men visst är det ändå konstigt...att om en stund så är jag säkert hungrig igen!!

Idag ringde dom från Blodcentralen, kan säga att jag har väntat på detta samtal! Så på måndag förmiddag är det dags igen, att lämna blod!!

Sen märker man att det snart...om några dagar skall börjas att stamrenoveras i fastigheten. Märks framför allt på gården, och idag fick vi papper om vad vi skall göra och vad som kommer att göras i lägenheten!

Det är skönt, att vår nya tvättstuga iaf är klar. Så den "invigs" på onsdag!

Nu mina vänner skall jag slappa i soffan, så jag önskar er alla, en fortsatt mysig kväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

torsdag 19 februari 2015

Jag gör det bästa...av dagarna...!!

God eftermiddag på er!!

Alltså, det gäller verkligen att förgylla och göra det bästa av sina dagar!! För detta väder, kan få vem som helst deppig!

När jag vaknade i morse, skulle det lika gärna kunna ha varit mitt i natten! Det är så mörkt, grått och blåser kuling!
Inte nog med det...det är även sååå kallt!!

Men men, eftersom jag är den jag är, så vad spelar egentligen vädret för roll? Jo såklart en hel del! Är det sol och fint går ju allting så mycket lättare!
Men som sagt...gäller att förgylla sina dagar! Vilket jag tycker att jag lyckas med.

Sen, vissa saker kan man ju inte påverka oavsett hur positiv jag än är!
Fick ett tfn samtal från vårdcentralen igår. Min läkare ville, att en sjukgymn skulle göra en grundlig undersökning av min kropp. Sedan skulle det skickas till henne för sammanställning, och detta skickas  sedan vidare till ortopeden, för operation.

Grundlig undersökning är redan gjord så jag ringde sjukgymn igår och bad dom skicka pappren direkt till min läk.
Sen får jag se vad som händer! Någonting måste nog tyvärr göras! Känner ju  av min höft mer och mer, och eftersom jag är lite sned, så belastar jag ju lite fel!

Får väl besked så småningom vad som kommer att hända!

I går tvättade jag, sen ut på stan och mötte upp M-L så gick vi till EH. På eftermiddagen kom Lisa på semla.

Sen igår kväll, var jag så trött så kunde knappt hålla ögonen öppna!
Slocknade vid 22.30 och när jag sedan vaknade trodde jag att det var morgon. En snabb titt på klockan, så förstod jag att det var inte morgon, för den var 01.10!
Lyckades faktiskt somna om.

I morse var det segt att ta sig ur sängen. Men efter frukost och tidningen, så var jag genast piggare!

M-L kom på förmiddagen så åkte vi till IKEA. Blev lite frukost där. Sedan vidare till Torp och handlade.

I kväll skall jag hem till T en sväng.

Nu mina vänner skall jag titta lite på skidor. Så jag önska er alla, en fortsatt mysig dag!!

Var rädda om er och varandra!!! Kram/Annika


tisdag 17 februari 2015

Semlor....!!!

Go kväll på er!!

Måste återigen säga, att jag är så glad och tacksam över alla läsare jag har! Tänk att min lilla blogg, läses av så många!
Uppskattar er alla och säger Välkomna hit!!

Måste börja med vädret! Alltså vad är det för väder vi har?
Eller vi har allt...Grått, blåst, kallt, regn och snö! Ja idag har vi haft allt..eller inte riktigt allt! För ingen SOL så långt ögat kan nå!

I morse var det frukost och tidning i lugn och ro! Sedan en lång påtår.Eftersom jag vaknar tidigt, är det mysigt med en lång påtår efter frukosten! Passade även på att äta en liiiten semla! Är det fettisdag så är det!

Sen kom M-L på kaffe, och sedan kom Josefine och Niklas...

 Då blev det semla nummer två, för mej!
 Bakar alltid bullarna själv, sedan blandar jag  innan kråmet, riven mandelmassa och grädde, som jag fyller dom med. Samt en klick grädde .

Josefine stannade kvar en stund, när Niklas åkte till jobbet. Vi tog en sväng på stan och sedan till BlomsterLandet.
Alltid lika mysigt att ses!!

Men nu har jag landat i soffan och skall kika lite på tv.

Så jag önskar er alla en fortsatt mysig kväll!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

måndag 16 februari 2015

Fifty Shades of Grey....!!!

Go kväll på er!!

Börjar med kvällen igår, då Josefine och jag var på bion. Vi såg.....

 Var ett tag sedan jag läste böckerna. Filmen var en kopia av första boken!
Så vad tyckte jag då....?

 Jo, jag tyckte filmen var bra!! Kan verkligen tänka mej att se den igen. Sen vet jag att det är många som inte gillar, just detta att han är dominant, både vad det gäller hur han är som person och även vad det gäller sex.
Kan hålla med om, att just den sidan av honom är väl ingenting som jag uppskattar. men som sagt jag tycker att filmen var bra!!
Jamie Dornan spelar Mr Grey och Dakota Johnson spelar Anastasia Steele..
Dornan spelar jättebra och han är ju precis som han är i boken! Johnson gör en fantastisk rollprestation, hon får verkligen fram Steeles karaktär!

Annars igår då??

Jo M-L och jag var på middag hos hennes faster! Så trevligt, och timmarna gick så fort! Tackar för det!

I dag har jag varit en snabbis hos Karin. Handlade och tvättade bilen!!! på hemvägen.

Sen på eftermiddagen åkte jag till Torp igen, träffade Josefine och Niklas där, så vi tog en fika och satt i lugnoch ro och pratade! Såååå mysigt!!

Nu skall jg titta lite på tv och bara njuta av kvällen!
Så jag önska er alla, en fortsatt mysig kväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

lördag 14 februari 2015

Alla Hjärtans Dag....!!!

 God eftermiddag på er alla!

Skulle tro att det är många av er som firat Alla Hjärtans dag idag! Jag tycker att det är en jättemysig dag, sen om jag firar så mycket vet jag väl inte!
Det jag har gjort, är att jag skickat lite kort och även sms...och sedan har jag fått både kort och sms tillbaka. Tackar för det!!

Läste att den första reklamen med skyltar och så till just denna dagen var 1956. Kan bara säga..att självklart var det just detta år! Hihi...Kan det vara därför man blivit som man blivit...eller vad tror du Anki? Vi tillsammans med flera kända personer är ju födda detta år!!

Började dagen, som sig bör..med frukost och tidning i sängen.
Sen gav jag mej ut i denna kalla och gråa dag!

Gick till Blomsterkroken, dit även Liselott kom. Idag blev det kaffe och..

 Laktosfri semla. Jag tror att jag är bortskämd med mina egna...för den här smakade sådär...tyvärr!!
 När vi suttit en liten stund, tog Liselott fram en present till mej...
 Var en ljuslykta! Tack snälla rara du! Jag fick den för att jag hade hjälpt henne med Instagram, för ett tag sedan! Säger då det...visst är det kul med uppskattning och presenter..men jag hjälper så gärna till ändå!!

Nu mina vänner, skall jag ta en kopp kaffe. Sen ikv skall jag titta på "QX Galan" på tv!

Så jag önskar er alla, en fortsatt mysig dag!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

fredag 13 februari 2015

Bakdag..och att bara slappa....!!!

Hej på er!

Vädret hoppar vi över, är så trist så det skall vi inte nämna!

Började dagen med att tvätta. Hade bestämt att ha en hemmadag. Att inte fixa håret eller sminka mej, utan bara vara!

Har i flera dagar tänkt att jag skall baka semlebullar, för snart är det ju fettisdagen!

 När jag ändå skulle baka var det lika bra att göra det rejält!
 Grovt bröd och polarkakor.....
 Semelbullar och hallongrottor....
 Tänk så nöjd man känner sig när allting är klart!
Sen har jag strukit all tvätt, och om en stund kommer Lisa på en kopp kaffe.

Resten av kvällen skall jag bara vara...sitta i soffan och titta på tv!!

Så mina vänner, jag önskar er alla en fortsatt mysig fredag!

 Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

torsdag 12 februari 2015

Fantastiska bullar ...och " Fifty Shades of Grey ...!!!!"

Go kväll!!

Ännu en grå dag till ända! Menar vädret alltså! För som vanligt häråt är det grått, och nu finns det ingen snö kvar!
Nu vill jag faktiskt inte heller ha ngn mer, snö alltså!

Efter frukosten i morse, gick jag ut på stan, mötte upp M-L och så gick vi till Espresso House.
Sen hem åt middag, och efter det hämtade jag Josefine.

Kan ni tänka er, denna underbara dotter hade bakat bullar till sin mamma! Hon hade bakat likadana vid Lucia. och jag måst säga som Lisa sa " Nu vill jag aldrig mer äta vanliga lussekatter "!

Skall sanningen fram...så har jag faktiskt tjatat på henne, att jag ville ha sådana bullar igen...!!
Så för att slippa tjatet antar jag, så kom hon med, dessa idag....

 Lika goda som vanligt..mmmmm


Måste ju sen, göra lite reklam....
 Vad jag har väntat på denna film!! Så på söndag kväll, skall Josefine och jag gå på bio och se den!!

Nu mina vänner skall jag titta lite på tv, så jag önskar er alla, en fortsatt mysig kväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


onsdag 11 februari 2015

Amelia Adamo....och det där med höften..!!

God eftermiddag, denna gråa och råkalla dag!!

Måste bara börja med, att skriva om Amelia Adamo. Jag såg tv programmet " Min sanning" igår. Det handlade just om Amelia. Måste säga att detta är en fantastisk kvinna!
I  programmet  fick man verkligen ta del av hur hennes liv har varit och är.

I morse efter frukost och fix, kom Lisa och hämtade mej, så åkte vi till Trollhättan. När hon gjort sina ärenden, skulle vi fika.
Åkte då till ett ställe där jag aldrig varit förr, så gott kaffe och god semla....

 Stället heter Ritz.....är även ett konditori. Såå mycket gott dom hade, kan därför förstå att det var massor med folk där och handlade!

När jag sedan kom hem, åt jag lite, innan det var dags att gå ut på stan och möta upp Boel. Vi gick till Blomsterkroken, där jag blev bjuden på kaffe! Tackar för det!
Så mysigt att ses, var ju ett tag sedan, och det beror på att hon flyttade norrut i somras. Men nu är hon här några dagar, så kanske hinner vi ses en gång till, innan hon beger sig hemåt!

Då var det höften, igen! Var ju och fick kortison för tre veckor sedan. Tyvärr hjälpte det inte alls. Så besvären är precis detsamma. Ringde vårdcent idag, och bad dom meddela min läkare detta. Så nu får jag se, vad nästa steg blir!

Nu mina vänner önskar jag er alla, en fortsatt mysig kväll!!


 Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika



tisdag 10 februari 2015

Mysig fika...tredje gången gillt och middag i solen...!!

Go kväll på er!!

Alltså vilket väder det var igår!! Strålande sol och +9c i skuggan! Var bara tvungen att sitta lite på balkongen, åt även middag där i solgasset!!
Passade även på att putsa fönstren i vardagsrummet och sopa av balkongen. Kändes som en vårdag!!

I går förmiddag kom Lisa hit på kaffe, fikabröd hade hon köpt med sig..vilket jag tackar för!

Sen på eftermiddagen var jag hos Liselott på ....

 Så mysigt. Hon ville tacka för att jag hjälpte henne med Instagram.

Direkt från henne och hem till T.
Då var det dags igen..för tredje gången att byta överdragen till soffan...

 De tidigare överdragen har blivit "slitna" efter bara ett par veckor. Så nu är det sista gången som vi byter!!

I morse, eller morse och morse...vaknade 03.10 efter att ha sovit ca 3 tim . Klarvaken!! Läste Bohusläningen och tittade på tv till 05.00. Sen slocknade jag, för att vakna vid 06.00.
Ja ja tur att jag iaf sover lite...hihi

Åt frukost vid 06, i lugn och ro, njöt även av en lång påtår! Brukar alltid säga det...att jag älskar när dagen börjar så!

Sen på förmiddagen kom Anki hit, var ett tag sedan vi sågs, så det är alltid massor att prata om!

Nu på sen eftermiddagen träffade jag Älskade Josefine, hon hade varit och fixat håret. Blev så bra!! Säger som min pappa alltid sa "Allt klär en skönhet"!!Visst är det så!!!!

Vi gick till Espresso House och fikade, vilken jag blev bjuden på. Tackar för det! Som jag brukar skriva, alltid lika mysigt att fika och sitta i lugn och ro och prata!

Nu mina vänner är det lite tv som gäller, så jag önskar er alla en fortsatt mysig kväll!!



Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

söndag 8 februari 2015

Soliga dagar...!!

Varit ett par ljuvliga dagar, med sol! Tänk så mycket lättare allting känns och har ni märkt, hur ljust det blivit på eftermiddagen!

Go kväll på er förresten!
Hoppas att allt är bra, och att ni har njutit av helgen..om ni varit lediga!

Trots att det var fint väder igår, var jag inte ute genom dörren!
Startade lördagsmorgonen med att tvätta. Sen kom Liselott hit på 11.00 kaffe. Jag hjälpte henne med lite bilder och text på Instagram.

Sen på eftermiddagen kom M-L hit på kaffe.

Jag kikade lite på Melodifestivalen, men som vanligt tycker jag att det inte är någonting att ha!

Vaknade även idag till en solig dag! Så ljuvligt!

M-L och jag åkte till IKEA på fm, där jag åt lite frukost. Sen vidare till Torp, och där gick vi i lugn och ro.
Hem och parkerade bilen och sedan gick jag vidare hem till Pia.

Det var så längesedan vi sågs! Faktiskt innan jul. Jag blev bjuden på lite mat och det var så trevligt!! Hade ju massor att prata om, så några timmar gick så fort!

Nu sitter jag i soffan och skall bara "vara"!  Jag hoppas snart att min förkylning...eller rättare sagt täta näsa, snart skall släppa. Jag har varit tät sen innan Nyår, så nu får det snart ge sig!

Fick förresten svar på mitt kalcium prov härom dagen. Det var helt normalt! Så trots att jag är laktos, får jag tydligen i mig tillräckligt ändå!

Nu mina vänner, önskar jag er alla, en fortsatt mysig kväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika